Ebook rouw

Rouw raakt ons allemaal. Hoe kun je omgaan met rouw en hoe kun je een ander ondersteunen die rouwt? Dit ebook geeft je praktische handvaten en achtergrondinformatie waardoor je beter in staat bent te begrijpen wat er allemaal bij rouw komt kijken, wat je voor een ander kunt betekenen en hoe je zelf met rouw om kunt leren gaan.

Schrijf in en ontvang het Ebook rouw

Ebook rituelen

Wil jij weten hoe rituelen je kunnen helpen om je dagelijkse leven fijner te maken? In dit Ebook lees je welke verschillende soorten rituelen er bestaan, en hoe je ze zelf kunt aanpassen zodat ze je helpen om momenten waarop je vast loopt in je dag lichter, fijner en geïnspireerder te maken.

Schrijf in en ontvang het Ebook rituelen

Ebook gewoonten veranderen

Het is altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Goed eten, voldoende rust, jezelf omringen met fijne mensen. Soms is er echter een gewoonte die je in de weg staat. En dan kan het heel slim zijn om deze gewoonte te veranderen, zodat je daarna allerlei positieve stappen kunt zetten. Dit Ebook gewoonten veranderen helpt je met het ontdekken waar je slechte gewoonte vandaan komt en laat je zien hoe je deze gewoonte kunt veranderen naar een betere gewoonte.

Schrijf in en ontvang het Ebook gewoonten veranderen

Ebook complimenten geven en krijgen

Zit jij niet goed in je vel en kun je wel wat positieve energie gebruiken? Een van de manieren waarop je dat voor elkaar kunt krijgen is door te leren hoe je goede complimenten kunt geven. Hierdoor verandert je blik op de wereld naar een positievere manier van kijken, je zult zien dat de mensen om je heen die je complimenteert blij worden, en, niet onbelangrijk, je krijgt na een tijdje gegarandeerd complimenten terug. Dat zijn dus drie manieren waarop complimenten geven je wereld ten goede veranderen. Het is een kleine verandering in je leven die je meer terug zal geven dan de energie die je er in moet stoppen om de kunst van het geven en ontvangen van complimenten te leren. In dit ebook lees je hoe je zelf aan de slag kunt gaan met het geven en krijgen van complimenten. En als je samen met anderen hiermee aan de slag wil: Ellen organiseert regelmatig complimenten challenges waar je aan mee kunt doen, met allerlei opdrachten en feedback van anderen die ook mee doen. Houd hiervoor haar facebook site in de gaten!

Schrijf in en ontvang het Ebook complimenten geven en krijgen