Lose

Naast trajecten voor persoonlijke coaching rondom verlies-situaties (relatie, werk, gezondheid, overlijden) biedt Ellen iedereen die geïnteresseerd is in het thema rouw een aantal mogelijkheden om meer over dit onderwerp te leren. Je kunt verschillende Ebooks over rouw downloaden, om op je gemakje thuis te lezen, of naar een webinar (lezing op video) kijken. Als je liever bij Ellen langs komt voor persoonlijke coaching, dat kan ook! Ellen werkt zowel met kinderen als volwassenen. Kijk hieronder voor meer informatie.

Trajecten rouw

Webinars rouw

Dit zeggen anderen over coaching door Ellen:

Ellen heeft mij zeer goed geholpen. Ze heeft uitgevogeld welke methoden bij mij het beste werken en aanzetten tot verandering. Uiteindelijk heeft ze (zonder dat ik het doorhad) mijn kijk naar mezelf positief veranderd zodat ik mezelf niet meer in de weg zit. Erg blij met het resultaat!

Teuntje

The coaching process with Ellen enabled reflection on the topic and the confidence to deal with it. Her guidance helped me with taking the right actions at the right time.

Celiane

Ellen is een top professional. Je voelt je thuis, comfortabel. vertrouwd. Geeft ruimte. Stuurt. Gelijkwaardig. Zet je andersom aan het denken. Laat jezelf op een andere manier naar jezelf kijken, waardoor de sessies erg prettig zijn. Time flies. Ik zou zo dit nog een keer over willen doen, alleen al voor de professionele houding en comfort dat Ellen te bieden heeft. Je bent “in therapie”, maar zo voelt het niet. Dus TOP!

Gerald

Ik heb het coachingstraject zoals ik dat met Ellen heb gedaan als heel waardevol ervaren. Op een heldere manier is Ellen in staat je inzicht te geven in dat wat er speelt op het moment en in dat wat je al langer met je meedraagt. Afstemmend op wat er naar voren komt, reikt Ellen je ‘tools’ aan waarmee we aan de slag gingen. Al mediterend, tekenend en pratend kreeg ik meer inzicht en ging er “een frisse wind door mijn gedachten”. Er werd bij mij ruimte gecreeerd en een bron van energie aangeboord waardoor ik stappen kon zetten. Dit voelt heel bevrijdend. Ik voel weer dat het leven licht kan zijn. Mijzelf kan ik nu de opdracht geven er zorg voor te dragen dat deze fijne energie kan blijven stromen. Ik ga deze prettige uitdaging graag aan.

Jacqueline

I felt completely comfortable with the way Ellen handles her coaching. Ellen is a really good listener and a really good observer and she is also very funny!

Katty

Mijn dochter Mira heeft een hersentumor opgelopen. Doordat Mira onzeker en kort van woord is en moeilijk contacten kan maken, was ik op zoek naar manieren waardoor het praten wat gemakkelijker zou worden. Mira is individueel met Ellen aan de slag gegaan waarbij er gebruik werd gemaakt van kunstzinnige middelen, zoals tekenen, schilderen, kleuren, knutselen enz. Naarmate de bijeenkomsten vorderden ging Mira steeds meer praten. Al tekenend en kleurend had ik het idee dat Mira haar hoofd kon leegmaken en tot rust kon komen. Mira vond het ontzettend fijn, als moeder heb ik er ook verschillende keren bijgezeten. Het was elke keer weer een uniek moment waarin Mira (en ook ik) even helemaal konden loslaten wat er in het dagelijks leven wordt gevraagd. Het mooie van creatieve therapie is dat het haar eigenheid zichtbaar heeft gemaakt, ze kwam echt tot haar eigen product. Het maakt dan ook dat ze meer bewust werd van zichzelf wat uiteindelijk haar zelfvertrouwen heeft versterkt en het gaf mij als moeder soms verrassende informatie. Ik denk dat creatief werken echt bijdraagt aan het accepteren en verwerken van deze aangrijpende gebeurtenis in het leven van Mira en bij ons als ouders. Ik denk dat Mira echt geleerd heeft om te gaan met de omstandigheden en hiermee verder kan. Wij danken Ellen Dreezens en hebben dit proces als bijzonder positief ervaren.

Nadine