Trajecten Lose

Live Love Lose biedt 4 trajecten voor wanneer je met een verliessituatie aan de slag wil. Afhankelijk van hoeveel sessies je met Ellen wil doen kies je voor een van de 4 pakketten. Je kunt kiezen uit 3 sessies, 6 sessies, 10 sessies of een hele dag die Ellen speciaal voor jou in het centrum van Den Bosch organiseert. Voor al deze opties geldt dat jullie eerst een telefonische intake doen om te beslissen of jullie een samenwerking aangaan en hoeveel sessies er nodig zijn.

Tegenwind

Ervaar jij op dit moment een straffe tegenwind in je leven? Een verlies waardoor je uit je evenwicht gebracht bent? En zou je heel graag begeleiding krijgen van iemand die weet waar je doorheen gaat en die samen met jou de tegenwind trotseert? Of heeft je kind last van een verlies en zoek je iemand die hem/haar daarin kan begeleiden? Tijdens een tegenwind-traject helpt Ellen je met 3 sessies weer op weg. Dit traject is zeer geschikt wanneer je net eventjes een klein beetje hulp in de goede richting nodig hebt. We beginnen met een intake om je vraag helder te krijgen en te bepalen welk traject voor jou geschikt is. Je bepaalt dus samen met Ellen hoeveel sessies je nodig zult hebben.

Storm

Op dit moment woedt een storm rond je en voel je dat je van koers geslagen bent. Een verlies heeft ervoor gezorgd dat je de vaste grond onder je voeten kwijt bent en op een aantal vlakken in je leven niet meer stevig staat. Je voelt je alleen, onzeker en verdrietig. Een storm doorsta je soms zelf, met lieve mensen om je heen. Maar soms kost het teveel energie om de storm te ondergaan, en zoek je wat meer hulp, misschien juist van iemand van buitenaf. Wanneer jij verdriet hebt rouwt je kind vaak ook. Het kan ingewikkeld zijn om je kind te begeleiden wanneer je zelf een storm het hoofd moet bieden. Ellen biedt voor jou of je kind een traject van 6 sessies. Tijdens een storm-traject hebben we ruim de tijd om er achter te komen waar je uitdaging vandaan komt, en wat de stappen zijn die je zou kunnen nemen op weg naar een oplossing. Dit traject is geschikt voor mensen die aan de slag willen met hun verlies, maar die ook wat grotere stappen willen zetten, om onderliggende thema’s aan te pakken.

Orkaan

Er is een orkaan over jouw leven geraasd en je bevindt je tussen de brokstukken. Alles is door een verlies overhoop gegooid, en je weet niet meer hoe je weer orde in de chaos kunt scheppen. Je voelt je wanhopig, verdrietig en machteloos. Je realiseert je dat je hier in je eentje niet uit gaat komen en je hebt behoefte aan hulp van iemand die precies snapt waar je doorheen gaat. Ook je kind kan misschien hulp gebruiken om in het reine te komen met een wereld waaruit een dierbare verdwenen is en waarin alles op zijn kop staat. Het orkaan-traject is het langste traject dat Ellen aanbiedt, en is gericht op mensen die graag echt de tijd willen nemen om een groot verlies te verwerken. Een moeilijk rouwproces is niet iets waar je je zomaar even overheen kunt zetten.  Je staat er niet meer alleen voor! Bij dit pakket is een Sprankeldag, speciaal ingericht voor jou, inbegrepen. Neem alle tijd om deze orkaan te verwerken. Tijdens dit traject is Ellen ook via email voor jou beschikbaar tussen de sessies door.

Sprankeldag

Tijdens een sprankeldag mag je even schuilen voor alles wat er om je heen gaande is. Ellen organiseert een dag helemaal voor jou! Een dag om bij te komen na een zware periode en tegelijkertijd stappen te zetten naar de toekomst. Een dag waarop je genieten mag, maar waar we ook aan de slag gaan met de uitdaging waar jij voor staat. Jij hoeft je niet druk te maken over alle praktische zaken, je hoeft alleen mee te doen met alle opdrachten en verrassingen die Ellen voor je georganiseerd heeft. Jij bepaalt het thema, Ellen bouwt daar een sprankelende dag in het sfeervolle centrum van Den Bosch omheen!

Door de gedegen intake-procedure (eerst een telefonische afspraak, daarna een vragenlijst) krijgt Ellen snel een beeld over de uitdaging waar jij voor staat. Maar ook leer jij Ellen al een beetje kennen, zodat je goed kunt inschatten of je samen een dag op pad wil.