Het scheurblok rouw

Dag voor dag

100 keer raad bij rouw

Het scheurblok rouw is een laagdrempelige manier om volwassenen die rouwen houvast te bieden om elke dag een klein stukje van hun rouw toe te laten. Dit scheurblok bevat 100 blaadjes die je af kunt scheuren. 100 keer een handreiking in het rouwproces waar je in bent beland, een zachte impuls die je helpt om met je verlies om te gaan.

Naast informatie over rouw, vind je in het scheurblok inspirerende illustraties en gedichten, prikkelende vragen en uitspraken, en eenvoudige behulpzame oefeningen. Het scheurblok zit praktisch en gedegen in elkaar, en ziet er stijlvol, warm en licht uit. Het scheurblok is zeer geschikt als bedankje, afscheidscadeautje of relatiegeschenk.

Voor mensen die professioneel met rouw te maken hebben (rouwcoaches, crematoria, begraafplaatsen, psychologen etc) starten we vanaf 17 oktober een voorverkoop. Deze duurt tot 4 november 2019. Je kunt dan tegen een sterk verlaagde prijs (15 euro per scheurblok in plaats van 22,95) alvast een aantal scheurblokken bestellen, die bij je thuis bezorgd worden zodra ze af zijn (vanaf 3 december 2019). Jij mag deze scheurblokken dan weggeven aan je klanten, je medewerkers of aan wie je maar wil. Het scheurblok is tijdens de voorverkoop alleen verkrijgbaar in oplages van 5, 10, 15, 20, 25, 50, 75 en 100 stuks.

Wil je een aantal scheurblokken bestellen? Ga dan naar de webshop.